Der er altid en smartere måde

Da vi i efteråret 1982 startede en virksomhed, som tilbød kuvertering til post distribution, var der mange som spekulerede over, hvordan det skulle gå – vi var jo på vej mod det ”Papirløse Samfund”...Men det papirløse samfund lod vente på sig, og da stadig flere digitale løsninger blev tilgængelige havde vi et solidt fundament, at stå på. Vi havde et velfungerende distributionsapparat. Og, noget som var lige så vigtigt, vi havde lært vore kunders forretninger at kende og kunne derfor finde praktiske løsninger på deres kommunikationsproblemer.

I 1988 udvidede vi virksomheden med et offset-trykkeri, og i begyndelsen af 1990’erne, efter at have fået flere reklamebureauer som kunder, kunne vi tilbyde laserudskrift. Direkte reklame blev en stadig større del af reklamemarkedet og bureauerne ønskede at kunne konkurrere med et totalt variabelt udvalg af print og elegante, letlæselige layouts. Bankerne, forsikringsselskaberne og andre virksomheder med store administrative udsendelser indså også nytten af laserudskrift. Nu var de i stand til at give deres kunder lettilgængelig og relevant, persontilpasset information. Og de kunne bruge deres administrative udsendelser, som f.eks. kontoudskrifter, som en markedsføringskanal ved at kombinere dem med målrettede reklamebudskaber. Efterspørgslen på vore tjenester indenfor laserudskrift øgedes.

Laserudskrift stiller større krav til behandling af datafiler, og i 1995 startede vi vores egen dataafdeling som kunne tilbyde den nødvendige programmering. Med en egen dataafdeling varede det ikke længe før vi startede arbejdet med den næste udfordring. Da stadig flere medier blev digitale og folk begyndte at sende e-mails i stedet for at læse papiraviser og skrive breve; da de begyndte at sende SMS og læse nyheder på nettet, så blev vi nødt til at kunne tilbyde at kommunikere med kunder på tilsvarende moderne måder.

Efter måneders hårdt arbejde, og med vores kunder som inspiratorer og sparringspartnere, stod løsningen klar og i 2000 kunne vi tage DCP’en i brug. Med den kunne vi tilbyde vore kunder en kommunikations- og udsendelsesmotor som lader dem kommunikere med kundetilpassede meddelelser i en valgfri kanal. Takket være øget brug af digitale medier kan vi også bevare miljøet og spare penge. For at tage sidste år som eksempel, så resulterede det i, at en af vore kunder reducerede sine udsendelser af finansielle rapporter fra 2,7 millioner brochurer til 1,6 millioner.

Lige nu fokuserer vi mest på at sprede os geografisk. Med henblik på at kunne møde vore kunder, hvor de er, har vi i tillæg til Stockholm nu også kontorer i Sundsvall og København. Vi har tillige planer om, at åbne i Oslo i slutningen af indeværende år. Samtidig kan vi ikke lade være med, at finde nye måder at løse vore kunders kommunikationsproblemer på. Omverdenen vil hele tiden møde nye problemstillinger, og det har vi tænkt os at være med til at udvikle nye løsninger på.

Stockholm i juni 2009
Göran Lönndahl, Adm.Dir.

Fakta om KGM

  • Selskabet har 85 ansatte
  • Omsætningen udgør ca. 165 millioner SEK
  • Produktionsanlæg i Stockholm, København, Oslo og Sundsvall
  • KGM producerer årligt ca. 210 millioner A4 printsider og ca. 120 millioner postforsendelser

Vi tilbyder

Vi trykker, printer og kuverterer tryksager og breve, programmerer hjemmesider, e-mail, sms og mms, sender dem ud, håndterer svarene og returnerer informationen til dig. Vort atelier hjælper med tekst og format til blanketter, tryksager, breve, pdf’er, hjemmesider og e-mail. Al kommunikation, både trykt og digital, gemmes i et digitalt arkiv og vi oplagrer tryksager til senere udsendelse.

Læs mere om vore tjenester og produkter


Kontakt os

Hvis du kontakter os fortæller vi gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres kundekommunikation på en mere moderne, mere kundetilpasset – og betydeligt mere omkostningseffektiv måde!

Kontakt os hvis du vil vide mere
eller send din forespørgsel til info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy