Det finnes alltid en smartere måte

Da vi høsten 1982 startet et selskap som tilbød konvoluttering for postal distribusjon var det mange som lurte på hvordan det skulle gå - vi var jo på vei mot det "Papirløse samfunnet"… Men det papirløse samfunnet lot vente på seg, og når stadig flere digitale løsninger ble tilgjengelige hadde vi et solid fundament å stå på. Vi hadde et velfungerende distribusjonsapparat. Og, noe som er vel så viktig, vi hadde lært våre kunders virksomheter å kjenne og kunne derfor finne praktiske løsninger på kommunikasjonsproblemene deres.

I 1988 ekspanderte vi med et offsettrykkeri, og på begynnelsen av 1990-tallet, etter å ha fått flere reklamebyråer som kunder, kunne vi tilby laserutskrift. Direktereklame tok stadig større deler av reklamemarkedet, og byråene ønsket å konkurrere med totalt variabelt utvalg av print og elegante, lettleste layouter. Bankene, forsikringsselskapene og andre bedrifter med store administrative utsendelser innså også nytten av laserutskrift. Nå kunne de gi kundene sine lett tilgjengelig og relevant, persontilpasset informasjon. Og de kunne bruke sine administrative utsendelser, som f.eks. kontoutskrifter, som en markedsføringskanal ved å kombinere dem med målrettede reklamebudskap. Etterspørselen etter våre tjenester innen laserutskrift økte.

Laserutskrift stiller høyere krav til behandlingen av datafiler, og i 1995 startet vi dataavdelingen vår som kunne tilby den programmeringen som var nødvendig. Med en egen dataavdeling tok det ikke lang tid før vi startet arbeidet med den neste utfordringen. Da stadig flere medier ble digitale og folk begynte å sende e-post i stedet for å lese papiraviser og skrive brev; da de begynte å sende tekstmeldinger og lese nyheter på nettet, da var vi nødt til å tilby kundene våre muligheten til å kommunisere på den samme, moderne måten.

Etter måneder med hardt arbeid, og med kundene våre som inspiratorer og sparring-partnere, var løsningen klar i 2000. Vi kunne ta DCP-en i bruk. Med den kunne vi tilby kundene våre en kommunikasjons- og utsendelsesmotor som lar dem kommunisere med kundetilpassede budskap i den kanalen de selv velger. Takket være økt bruk av digitale medier kan vi også bevare miljøet og spare penger. For å ta fjoråret som et eksempel, så resulterte det i at en av kundene våre reduserte utsendelsene av finansielle rapporter fra 2,7 millioner brosjyrer til 1,6 millioner.

Akkurat nå legger vi mest vekt på å spre oss geografisk. For å kunne møte kundene våre der de befinner seg har vi, i tillegg til Stockholm, nå også kontorer i Sundsvall og København. Vi har videre planer om å åpne ett i Oslo i slutten av inneværende år. Samtidig klarer vi ikke å la være å finne nye måter og løse kommunikasjonsproblemene til kundene våre på. Omverdenen vil alltid møte nye problemstillinger, og de har vi tenkt å være med å utvikle nye løsninger på.

Stockholm, juni 2009
Göran Lönndahl, adm. Dir.

Fakta om KGM

  • Selskapet har 85 ansatte
  • Omsetningen er på ca. 165 millioner SEK.
  • Produksjonsanlegg i Stockholm, København, Oslo og Sundsvall.
  • KGM produsere årlig ca. 210 millioner A4-utskriftssider og ca. 120 millioner postale utsendelser

Vi tilbyr

Vi trykker, skriver ut og konvolutterer trykksaker og brev, programmerer hjemmesider, e-post, sms og mms, sender dem ut, tar hånd om svarene og sender informasjonen tilbake til deg. Vårt atelier hjelper til med tekst og design til skjemaer, trykksaker, brev, pdf-er, hjemmesider og e-post. All kommunikasjon, både trykt og digital, lagres i et digitalt arkiv og vi beholder også trykksaker for senere utsendelse.

Les mer om våre tjenester og produkter


Kontakt oss

Kontakt oss, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å utføre kundekommunikasjon på en mer moderne, mer kundetilpasset – og betydelig mer kostnadseffektiv måte!

Kontakt våre projektledere
eller send forespørselen til info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy