Mere effektiv AR. Billigere.

De fleste virksomheder har løbende en administrativ kommunikation med kunderne: Fakturaer, ordrebekræftelser, saldooplysninger, kvartalsrapportering m.m. skal produceres og sendes ud. Bestillinger, adresseændringer, abonnementsændringer, opsigelser og andet skal modtages og behandles, samlet kaldes dette administrative rutiner (AR).

Dette er omfattende og omkostningstungt, specielt for virksomheder med mange kunder, og der er mange penge at spare ved effektiv håndtering og udnyttelse af moderne rutiner og kanaler.

Med vores DCP – som på den mest enkle måde kan beskrives som en automatisk udsendelsesmotor - bliver distributionen af din kundekommunikation enkel, let at administrere og meget omkostningseffektiv.

Demo AR

Se hvordan en bank reducerede sine distributionsomkostninger med vores DCP!
Start demoen

Vores automatiske udsendelsesmotor.

Vi sørger for at du altid bruger de mest effektive post- eller digitale kanaler.

Læs mere om DCP’en

"Der er altid en smartere måde".

Vores udfordring er at finde nye, smartere måder for dig at informere og kommunikere med dine kunder.

Læs Adm.Dir. Göran Lönndahl’s historie

Vi tilbyder

Vi trykker, printer og kuverterer tryksager og breve, programmerer hjemmesider, e-mail, sms og mms, sender dem ud, håndterer svarene og returnerer informationen til dig. Vort atelier hjælper med tekst og format til blanketter, tryksager, breve, pdf’er, hjemmesider og e-mail. Al kommunikation, både trykt og digital, gemmes i et digitalt arkiv og vi oplagrer tryksager til senere udsendelse.

Læs mere om vore tjenester og produkter


Kontakt os

Hvis du kontakter os fortæller vi gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres kundekommunikation på en mere moderne, mere kundetilpasset – og betydeligt mere omkostningseffektiv måde!

Kontakt os hvis du vil vide mere
eller send din forespørgsel til info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy