Mer effektiv AR. Til lavere kostnad.

I de fleste bedrifter pågår det en løpende administrativ kommunikasjon med kundene: Fakturaer, ordrebekreftelser, saldomeldinger, kvartalsrapporter mm skal produseres og sendes ut. Bestillinger, adresseforandringer, abonnementsendringer, oppsigelser og annet skal tas imot og behandles; alt dette kalles gjerne administrative rutiner (AR).

Det er en stor og kostnadskrevende virksomhet, spesielt for bedrifter med mange kunder. Og her er det mye penger å spare på effektiv håndtering og utnyttelse av moderne rutiner og kanaler.

Med vår DCP, som enkelt kan beskrives som en egen utsendelsesmotor, blir distribusjon av kundekommunikasjonen din enkel, lett å administrere og svært kostnadseffektiv.

Kontakt Mårten, så får du vite mer:

+46 (0)70-587 45 11

marten.cadenius@kgmdata.com

Demo AR

Finn ut hvordan en bank reduserte sine kostnader med vår DCP!
Starte demonstrasjon

Vår automatiske utsendelsesmotor.

Vi sørger for at du i alle situasjoner bruker de mest effektive postale eller digitale kanalene.

Les mer om DCP:n

"Det finnes alltid en smartere måte".

Vår utfordring er å finne nye, smartere måter for deg å informere og kommunisere med kundene dine.

Les VD Göran Lönndahls berettelse

Vi tilbyr

Vi trykker, skriver ut og konvolutterer trykksaker og brev, programmerer hjemmesider, e-post, sms og mms, sender dem ut, tar hånd om svarene og sender informasjonen tilbake til deg. Vårt atelier hjelper til med tekst og design til skjemaer, trykksaker, brev, pdf-er, hjemmesider og e-post. All kommunikasjon, både trykt og digital, lagres i et digitalt arkiv og vi beholder også trykksaker for senere utsendelse.

Les mer om våre tjenester og produkter


Kontakt oss

Kontakt oss, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å utføre kundekommunikasjon på en mer moderne, mer kundetilpasset – og betydelig mer kostnadseffektiv måte!

Kontakt våre projektledere
eller send forespørselen til info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy