Vores kunder

Vi lærer meget af samarbejdet med vores kunder og hele vores udvikling drives af vores ambition om at være et skridt foran og opfylde deres fremtidsplaner og mål.

Vores største kunder er: Swedbank, Robur AB, TeliaSonera Sverige AB, ComHem AB, MedMera Bank AB, Handelsbanken, SPP Liv AB, Trygg Hansa/Codan.Vi har tillige omkring 50 mindre, men ligeså værdsatte kunder.

Swedbank Robur AB
har, med sine 2,7 millioner kunder, været vores kunde og samarbejdspartner siden 1984. Vi producerer alt fra deres store årskørsler med kontroloplysninger og værdiangivelser til daglige købsfakturaer.
Før kørslerne i 2005 overtog vi deres IP-kunders transaktionsdata og samsorterede dem med øvrige forsikringsoplysninger – hvilket betød at forsikringstagerne fik bedre, samlet information og Robur kunne spare et stort antal forsendelser.
Det næste trin i vore bestræbelser på at omkostningseffektivisere var når vi sammen med Robur kom i kontakt med nyt software som effektiviserer indleveringerne af post. Vi installerede og reducerede dermed portoomkostningerne markant. Siden januar 2008 har Robur yderligere halveret sine portoomkostninger ved, at vi distribuerer halvdelen af alle deres kontoudskrifter digitalt!

TeliaSonera Sverige AB
kom til os med aftaleudskrifterne for sin faste telefoni 1995 og siden 1999 er vor opgave blevet udvidet til at omfatte samtlige kundebekræftelser indenfor TeliaSonera’s faste telefoni og bredbånd.
Den 1. juni 2008 overtog vi – som et naturligt skridt og en udvikling af vort lange samarbejde med Telia – TeliaSonera Mobile’s anlæg i Sundsvall komplet med maskiner og ti medarbejdere. Anlægget i Sundsvall som er meget veldrevet, giver os samtidig et generelt kapacitets- og backup-tilskud og ekspanderbare produktionsfaciliteter.

ComHem AB
viste os tillid ved at udvide vores mangeårige samarbejde til at omfatte alle deres udskrifter af såvel fakturaer som kundebreve. Med Com Hem’s overtagelse af UPC er denne opgave vokset markant, og omfatter i dag omkring hundrede daglige rutiner – som igennem kompleks programmering er blevet minimeret til så få print- og poststrømme som muligt.

MedMera Bank AB
har været kunde hos os siden starten af 1982. Vi arbejder primært med KF Kort som er ansvarlig for både kundesamarbejdets medlemsregister og Coop MedMera-kortet.

Handelsbanken
har været vores kunde siden 2002. Vores arbejde består dels i at digitaltrykke og producere kontorudskrifter til Handelsbankens 450 filialer i Sverige, i en print-on-demand løsning kaldet SÄLJ.

SPP Liv AB
har vi i ca. 10 år hjulpet med løbende, at producere DM-aktiviteter beregnet på at få SPP Liv’s kunder til at øge sine indbetalinger til fremtidige pensioner. Kommunikationen er både digital og trykt, og sker på baggrund af nøjagtige kundeanalyser.

Trygg Hansa/Codan
overlod hele sin uddatadrift, inklusive personale og maskiner til os d. 1. april 2007. Overflytningen foregik helt gnidningsfrit og har betydet, at vi i dag også har et produktionsanlæg i København. KGM København fungerer også som backup for den svenske forretning.


Vi tilbyder

Vi trykker, printer og kuverterer tryksager og breve, programmerer hjemmesider, e-mail, sms og mms, sender dem ud, håndterer svarene og returnerer informationen til dig. Vort atelier hjælper med tekst og format til blanketter, tryksager, breve, pdf’er, hjemmesider og e-mail. Al kommunikation, både trykt og digital, gemmes i et digitalt arkiv og vi oplagrer tryksager til senere udsendelse.

Læs mere om vore tjenester og produkter


Kontakt os

Hvis du kontakter os fortæller vi gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres kundekommunikation på en mere moderne, mere kundetilpasset – og betydeligt mere omkostningseffektiv måde!

Kontakt os hvis du vil vide mere
eller send din forespørgsel til info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy