Profitabel DM og aktiv kundedialog Med minimal indsats.

Kunderne er et af dine vigtigste aktiver. Det er lettere, at sælge mere til en eksisterende kunde end at finde en ny. Og betydeligt billigere. Hvis du vil beholde dine kunder over tid, er det ikke nok at have et godt produkt. Du skal også have et godt forhold til dem. Og rigtige, gode kunderelationer kan kun bygges på et individuelt niveau.

Sørg derfor for, at hver individuelle kunde får information som er relevant og interessant for ham eller hende. Og brug den kanal som passer bedst til kunden og den aktuelle kommunikation.

Med vores DCP – som på den mest enkle måde kan beskrives som en automatisk udsendelsesmotor - bliver distributionen af din kundekommunikation enkel let at administrere og meget omkostningseffektiv.

Demo DM

Se hvordan en telekomvirksomhed effektiviserede sit salg med vores DCP! Start demoen

Vores automatiske udsendelsesmotor.

Vi sørger for at du altid bruger de mest effektive post- eller digitale kanaler.

Læs mere om DCP’en

"Der er altid en smartere måde".

Vores udfordring er at finde nye, smartere måder for dig at informere og kommunikere med dine kunder.

Læs Adm.Dir. Göran Lönndahl’s historie

Vi tilbyder

Vi trykker, printer og kuverterer tryksager og breve, programmerer hjemmesider, e-mail, sms og mms, sender dem ud, håndterer svarene og returnerer informationen til dig. Vort atelier hjælper med tekst og format til blanketter, tryksager, breve, pdf’er, hjemmesider og e-mail. Al kommunikation, både trykt og digital, gemmes i et digitalt arkiv og vi oplagrer tryksager til senere udsendelse.

Læs mere om vore tjenester og produkter


Kontakt os

Hvis du kontakter os fortæller vi gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres kundekommunikation på en mere moderne, mere kundetilpasset – og betydeligt mere omkostningseffektiv måde!

Kontakt os hvis du vil vide mere
eller send din forespørgsel til info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy