Lønnsom DM og aktiv kundedialog Med minimal innsats.

Kundebasen er en av dine viktigste aktiva. Det er lettere å selge til en kunde du kjenner enn å selge til en ny. Og mye billigere.
Vil du beholde kundene dine over tid er det ikke nok med et bra produkt. Du må også ha et godt forhold til dem. Og riktige, gode kundeforhold kan bare bygges på individuelt nivå.

Sørg derfor for at hver enkelt kunde får informasjon som er relevant og interessant for akkurat ham eller henne. Og bruk den kanalen som passer best for kunden og den aktuelle kommunikasjonen.

Med vår DCP, som enklest kan beskrives som en egen utsendelsesmotor, blir distribusjon av kundekommunikasjonen din enkel, lett å administrere og svært kostnadseffektiv.

Kontakt Mårten, så får du vite mer:

+46 (0)70-587 45 11

marten.cadenius@kgmdata.com

Demo DM

Se hvordan et telefonselskap effektiviserte salget med vår DCP! Starte demonstrasjon

Vår automatiske utsendelsesmotor.

Vi sørger for at du i alle situasjoner bruker de mest effektive postale eller digitale kanalene.

Les mer om DCP:n

"Det finnes alltid en smartere måte".

Vår utfordring er å finne nye, smartere måter for deg å informere og kommunisere med kundene dine.

Les VD Göran Lönndahls berettelse

Vi tilbyr

Vi trykker, skriver ut og konvolutterer trykksaker og brev, programmerer hjemmesider, e-post, sms og mms, sender dem ut, tar hånd om svarene og sender informasjonen tilbake til deg. Vårt atelier hjelper til med tekst og design til skjemaer, trykksaker, brev, pdf-er, hjemmesider og e-post. All kommunikasjon, både trykt og digital, lagres i et digitalt arkiv og vi beholder også trykksaker for senere utsendelse.

Les mer om våre tjenester og produkter


Kontakt oss

Kontakt oss, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å utføre kundekommunikasjon på en mer moderne, mer kundetilpasset – og betydelig mer kostnadseffektiv måte!

Kontakt våre projektledere
eller send forespørselen til info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy