Lönsam DM och aktiv kunddialog. Med minimal insats.

Kundstocken är en av dina viktigaste tillgångar. Det är lättare att sälja mer till en befintlig kund än att hitta en ny. Och betydligt billigare.
Vill du behålla dina kunder över tid räcker det inte med en bra produkt. Du måste också ha en bra relation till dem. Och riktiga, bra kundrelationer kan bara byggas på individnivå.

Se därför till att varje enskild kund får information som är relevant och intressant för just honom eller henne. Och använd den kanal som passar bäst för kunden och den aktuella kommunikationen.

Med vår DCP - som enklast kan beskrivas som en automatisk utskicksmotor - blir distributionen av din kundkommunikation enkel, lättadministrerad och mycket kostnadseffektiv.

Kontakta Mårten så får du veta mer:

+46 (0)70-587 45 11

marten.cadenius@kgmdata.com

Demo DM

Se hur ett telekombolag
effektiviserade sin försäljning
med vår DCP!
Starta demon

Vår automatiska utskicksmotor.

Vi ser till att du i alla situatio-
ner använder de mest effek-
tiva postala eller digitala kanalerna.

Läs mer om DCP:n

"Det finns alltid ett smartare sätt".

Vår utmaning är att hitta nya, smartare sätt för dig att infor-
mera och kommunicera med dina kunder.

Läs VD Göran Lönndahls berättelse

Vi erbjuder

Vi trycker, printar och kuvertera trycksaker och brev, programmerar hemsidor, e-mail, sms och mms, skickar ut dem, tar hand om svaren och återkopplar informationen till dig. Vår ateljé hjälper med text och form till blanketter, trycksaker, brev, pdf:er, hemsidor och e-mail. All kommunikation, både tryckt och digital, sparas i ett digitalt arkiv och vi lagerhåller trycksaker för avrop.

Läs mer om våra tjänster och produkter


Kontakta oss

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att göra er kundkommunikation på ett modernare, mer kundanpassat - och betydligt mer kostnadseffektivt sätt!

Kontakta våra projektledare
eller skicka din förfrågan till info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy