Arbejde hos os?

KGM-ånden er et kendt begreb og vi har et sammenhold, som ikke kun betyder, at vi støtter og arbejder for hinanden, vi har også en bemærkelsesværdig lav personaleomsætning. Det kan desværre betyde, at vi sommetider ikke har så mange ledige jobs. Men vi ekspanderer hele tiden og er altid interesserede i, at møde nye kompetente medarbejdere. Så lad os høre fra dig, både hvis du lige er blevet færdig med skolen og hvis du har flere års arbejdserfaring.

Vi tager hånd om dine kompetencer og vi har et velfungerende system, som sikrer, at vores personale får gode muligheder for, at udvikle sine kundskaber og rekrutteres internt til nye jobs. Vi tror stærkt på, at dele vores kundskaber og kompetencer. Det forhøjer kompetenceniveauet i hele virksomheden og gør det lettere, at forvalte og genanvende de kundskaber vi har opnået ved at løse vore kunders problemer og blive endnu mere effektive.

Hvis du er interesseret i at arbejde hos os er du velkommen til at sende en ansøgning til info@kgmdata.com. Skriv ”Job hos KGM” i emnelinjen og tilføj gerne dit CV og nogle linjer om dig selv.

 

Åbner tjenester


Vi tilbyder

Vi trykker, printer og kuverterer tryksager og breve, programmerer hjemmesider, e-mail, sms og mms, sender dem ud, håndterer svarene og returnerer informationen til dig. Vort atelier hjælper med tekst og format til blanketter, tryksager, breve, pdf’er, hjemmesider og e-mail. Al kommunikation, både trykt og digital, gemmes i et digitalt arkiv og vi oplagrer tryksager til senere udsendelse.

Læs mere om vore tjenester og produkter


Kontakt os

Hvis du kontakter os fortæller vi gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres kundekommunikation på en mere moderne, mere kundetilpasset – og betydeligt mere omkostningseffektiv måde!

Kontakt os hvis du vil vide mere
eller send din forespørgsel til info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy