Jobbe hos oss?

KGM-ånden er et kjent begrep, og vi har den holdningen at vi ikke bare stiller opp og jobber for hverandre, vi har også en svært lav turnover når det gjelder personale. Det kan dessverre ofte bety at vi ikke alltid har ledige stillinger. Men vi ekspanderer stadig og er alltid interessert i å treffe nye kompetente mennesker. Så la oss høre fra deg, både du som er nyutdannet og kommer direkte fra skolen og du som har flere års erfaring fra arbeidslivet.

Vi tar vare på din kompetanse og vi har et velfungerende system som sørger for at våre ansatte får gode muligheter til å utvikle kunnskapene sine og rekrutteres internt til nye oppgaver. Vi har sterk tro på det å dele av kunnskapen og jobbkompetansen vår. Det høyner kompetansenivået for hele bedriften og gjør det enklere å forvalte og hente tilbake den kunnskapen vi har fått gjennom å løse problemene til kundene våre og dermed bli enda mer effektive.

Er du interessert i å jobbe for oss, er du velkommen til å sende oss en melding og fortelle at du er interessert til info@kgmdata.com. Skriv "Jobbe i KGM" i emnelinjen og legg gjerne ved din CV og noen linjer om deg selv.

 

Ledige stillinger


Vi tilbyr

Vi trykker, skriver ut og konvolutterer trykksaker og brev, programmerer hjemmesider, e-post, sms og mms, sender dem ut, tar hånd om svarene og sender informasjonen tilbake til deg. Vårt atelier hjelper til med tekst og design til skjemaer, trykksaker, brev, pdf-er, hjemmesider og e-post. All kommunikasjon, både trykt og digital, lagres i et digitalt arkiv og vi beholder også trykksaker for senere utsendelse.

Les mer om våre tjenester og produkter


Kontakt oss

Kontakt oss, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å utføre kundekommunikasjon på en mer moderne, mer kundetilpasset – og betydelig mer kostnadseffektiv måte!

Kontakt våre projektledere
eller send forespørselen til info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy