Jobba hos oss?

KGM-andan är ett känt begrepp och vi har en sammanhållning som inte bara resulterar i att vi ställer upp och jobbar för varandra, vi har också en anmärkningsvärt låg personalomsättning. Det kan tyvärr innebära att vi ibland inte har så många lediga tjänster att erbjuda. Men vi expanderar stadigt och har alltid ett intresse i att träffa nya kompetenta medarbetare. Så hör av dig till oss, både du som är nyexaminerad direkt från skolan och du som har flera års arbetslivserfarenhet!

Vi tar vara på din kompetens och vi har ett väl fungerande system som ser till att vår personal får goda möjligheter att utveckla sina kunskaper och internrekryteras till nya tjänster. Vi tror starkt på att dela med oss av vår kunskap och yrkesskicklighet. Det höjer kompetensnivån på hela företaget och gör det lättare att förvalta och återanvända den kunskap vi vunnit genom att lösa våra kunders problem och bli ännu effektivare.

Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att skicka en intresseanmälan till info@kgmdata.com. Skriv "Jobb på KGM" i subject-raden och bifoga gärna ditt CV och några rader om dig själv.

 

Öppna tjänster


Vi erbjuder

Vi trycker, printar och kuvertera trycksaker och brev, programmerar hemsidor, e-mail, sms och mms, skickar ut dem, tar hand om svaren och återkopplar informationen till dig. Vår ateljé hjälper med text och form till blanketter, trycksaker, brev, pdf:er, hemsidor och e-mail. All kommunikation, både tryckt och digital, sparas i ett digitalt arkiv och vi lagerhåller trycksaker för avrop.

Läs mer om våra tjänster och produkter


Kontakta oss

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att göra er kundkommunikation på ett modernare, mer kundanpassat - och betydligt mer kostnadseffektivt sätt!

Kontakta våra projektledare
eller skicka din förfrågan till info@kgmdata.comvery hot woman wallpaper jerseyxp shopcleats cheap yeezy